آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

جدول زیر به شما در تشخیص آنفلوآنزا و سرماخوردگی کمک می‌کند:

از مهم­ترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجه­ی سانتی­گراد و سرفه با خلط سبز یا خونی می­‌باشد. برای درمان این بیماری از دارو­های زیر استفاده می‌­شود:

یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک نه‌تنها به درمان بیماری کمکی نمی‎کند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

استراحت و خواب کافی از دیگر عواملی است که باعث افزایش مقاومت بدن می­‌شود.

بعضی از کودکان ۶ ماهه تا هشت ساله برای محافظت در برابر ویروس آنفلوآنزا به ۲ دوز واکسن نیاز دارند. البته باید درباره ضرورت انجام این کار با پزشک مشورت کنید.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

پزشکان توصیه می­‌کنند تمام افراد بزرگ‌تر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:

تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).

تب کرونا مختصر و کم است اما تب­ ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید می‌­باشد.

این بیماری معمولا به بدن پرندگان پستانداران سرایت می­‌کند و مشکلات؛

عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامه­‌ی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن می‌­پردازیم:

بیشتر افراد طی آنفولانزا تا چند روز ادامه دارد چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر می­‌باشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

از رژیم­‌های بسیار رایج برای لاغری، رژیم کتوژینک می­‌باشد. این رژیم حتما باید با مشورت و توصیه­‌ی پزشک انجام گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *